"דברים טובים מגיעים למי שמחכה… דברים הרבה יותר גדולים מגיעים למי שיזיז את התחת שלו ויעשה הכל כדי לגרום לזה לקרות."

יום שישי, 23 בינואר 2015

עוגת מוס שוקולד


מוס שוקולד 3 שכבות עם טופ של שוקולדים ואגוזי לוז מסוכרים

מתכון :

לתחתית -
4 ביצים מופרדות
פודינג שוקולד
1/4 כוס סוכר

לקרם -
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינג וניל

למוס שוקולד -
200 ג׳ שוקולד מריר
2 כפות חלב
מעט ברנדי
4 ביצים מופרדות
1/4 כוס סוכר

אופן ההכנה :
שלב 1- 
מקציפים 4 חלבונים עם 1/4 כוס סוכר עד שעולה לקצף אחיד וקשה , מוסיפים את החלמונים והפודינג שוקולד ואופים .

 (תנור שחומם מראש לטורבו 180 מעלות ) 
**זמן אפיית הטורט לוקח בין 10-13 דק, נא לשים לב שלא יתייבש **

 (*טיפ - לאחר 10 דק לפתוח את התנור ולבדוק עם שיפוד באמצע , אם יוצא נקי הטורט שלנו מוכן .
 

(רצוי לשים שקף לאחר השלב הראשון )
שלב 2- 
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם כוס חלב ופודינג וניל .
מורחים את הקרם על טורט השוקולד שלנו ומכניסים למקרר לבינתיים .

שלב 3 -
בסיר קטן ממיסים את השוקולד המריר + 2 כפות חלב + מעט ברנדי . 
לאחר ההמסה מכניסים לבפנים 4 חלמונים ומערבבים טובב טוב .
במיקסר מקציפים 4 חלבונים + 1/4 כוס סוכר .
את קצף החלבונים מקפלים לתוך השוקולד טוב טוב , מעבירים את כל המסה מעל קרם הוניל ולמקרר ללילה .

*ניתן לקשט את העוגה לפי הדמיון .

בתיאבון ❤️

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה