מתכון :
לתחתית -
4 ביצים מופרדות
פודינג שוקולד
1/4 כוס סוכר
לקרם -
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינג וניל
למוס שוקולד -
200 ג׳ שוקולד מריר
2 כפות חלב
מעט ברנדי
4 ביצים מופרדות
1/4 כוס סוכר
אופן ההכנה :
שלב 1-
מקציפים 4 חלבונים עם 1/4 כוס סוכר עד שעולה לקצף אחיד וקשה , מוסיפים את החלמונים והפודינג שוקולד ואופים .
(תנור שחומם מראש לטורבו 180 מעלות )
**זמן אפיית הטורט לוקח בין 10-13 דק, נא לשים לב שלא יתייבש **
(*טיפ - לאחר 10 דק לפתוח את התנור ולבדוק עם שיפוד באמצע , אם יוצא נקי הטורט שלנו מוכן .
(רצוי לשים שקף לאחר השלב הראשון )
שלב 2-
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם כוס חלב ופודינג וניל .
מורחים את הקרם על טורט השוקולד שלנו ומכניסים למקרר לבינתיים .
שלב 3 -
בסיר קטן ממיסים את השוקולד המריר + 2 כפות חלב + מעט ברנדי .
לאחר ההמסה מכניסים לבפנים 4 חלמונים ומערבבים טובב טוב .
במיקסר מקציפים 4 חלבונים + 1/4 כוס סוכר .
את קצף החלבונים מקפלים לתוך השוקולד טוב טוב , מעבירים את כל המסה מעל קרם הוניל ולמקרר ללילה .
*ניתן לקשט את העוגה לפי הדמיון .
בתיאבון ❤️
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה